Åpningstid:

  • Man-fre: 09.00 - 18.00
  • Torsdag: 09.00 - 19.00
  • Lørdag: 09.00 - 16.00

Kontakt informasjon:

63 97 06 09
Ringveien 23, Jessheim

Følg oss på Facebook

Hos oss kan du finne et omfattende utvalg av interiør til gode priser. Vi har interiør av alle typer fra bilder, puter, dyner, lys, gaveartikler og pyntegjenstander til kjøkkenartikler og småmøbler.

Hos oss kan du finne et omfattende utvalg av interiør til gode priser. Vi har interiør av alle typer fra bilder, puter, dyner, lys, gaveartikler og pyntegjenstander til kjøkkenartikler og småmøbler. Dersom du vil gjøre kjøpet av interiør så enkelt og lettvint som mulig, er det bare å stikke innom. Våre profesjonelle interiørkonsulenter kan bistå deg om du trenger hjelp til valg av interiør eller oppussing. Besøk oss og se vårt store utvalg av det meste innen interiør. Vi står klar til å hjelpe deg så godt vi kan.

Farge- og interiørrådgivning

Fargerikes interiøreksperter har erfaring med å velge farger og materialer i rom til rom for å oppnå harmoni og gode helhetsløsninger. Du kan møte konsulentene våre enten i butikken eller hjemme hos deg selv. Konsulentene vil gi deg råd om interiør slik at du får ditt personlige preg på hjemmet. Kom innom oss for å avtale tidspunkt!