Åpningstid:

  • Man-fre: 09.00 - 18.00
  • Torsdag: 09.00 - 19.00
  • Lørdag: 09.00 - 16.00

Kontakt informasjon:

63 97 06 09
Ringveien 23, Jessheim

Følg oss på Facebook

Smartpanel er profilerte interiørplater av trefiber. Paneldesignet gir et lunt og godt innemiljø i tidsriktig design. Smartpanel passer i alle typer oppholdsrom. Trefiberplatene er svært stabile og krymper ikke som tradisjonell panel. Smartpanel leveres i fire profiler: Perle, Skygge, Krone og V-fas.
Smartpanel kan både monteres direkte på stenderverk og eksisterende vegg. Not og fjær systemet er spesielt utviklet for å skape et flott resultat, da spiker skjules. Smartpanel er mye enklere å montere enn vanlig furu veggpanel og fører alltid til et perfekt resultat.

Ferdigmalt Smartpanel Color

Det enkleste er å velge Smartpanel Color. Med vår ferdigmalte panel trenger du ikke å gjøre annet enn å montere smartpanel-platene på eksisterende vegg eller stenderverk. Enklere kan det ikke bli!

Du kan velge blant 4 farger: Eggehvit, Café Latte, Kajal og Skagen grå. Skulle du senere ha ønske om å endre farge er smartpanel enkel å overmale. De lyse fargene er også velegnet som grunning. Alle fargene finnes til profilene Perle, Krone, Skygge og V-fas. Smartpanelene har dimensjonen 12x620x2390mm.