Åpningstid:

  • Man-fre: 09.00 - 18.00
  • Torsdag: 09.00 - 19.00
  • Lørdag: 09.00 - 16.00

Kontakt informasjon:

63 97 06 09
Ringveien 23, Jessheim

Følg oss på Facebook

Laminat er et godt og rimelig alternativ til de aller fleste rom.

Laminat er gulvet som trenger minst vedlikehold. Laminatgulv er enkelt å holde rent. Laminat skal ikke oljes, slipes, bones eller lakkeres. Laminatgulv er hardere enn parkett, og de fleste gulv av laminat er meget prisgunstige. Tykkelsen på laminat varierer fra ca. 6 til 11 mm.

Laminat har en kjerne av trefiber og et trykk som gjerne etterligner trestrukturer skjult under meget slitesterk plast. Tykkflaten på laminat kan etterligne alt mulig som f.eks. fliser eller steingulv. Laminatgulv er noe av det mest slitesterke som finnes og kan ikke skilles fra parkett på utseende alene. Fargerike Sletvold har et rikholdig utvalg av laminat som passer i utallige rom.

Våre leverandører:

Tarkett

Fargerike Sletvold fører parkett fra den verdenskjente leverandøren Tarkett. Tarkett er en av verdens største gulvprodusenter, og har laget Tarkett-gulv helt siden 1880-tallet. Tarkett har i dag et enormt produktspekter og produserer gulv av parkett, laminat og vinyl samt spesielle våtromsprodukter. Gjennom svært lang tid har Tarkett bevist at de leverer førsteklasses gulv. Velger du Tarkett er du sikret kvalitet.

Forbo

Saga Parkett

RBI Interiør