Åpningstid:

  • Man-fre: 09.00 - 18.00
  • Torsdag: 09.00 - 19.00
  • Lørdag: 09.00 - 16.00

Kontakt informasjon:

63 97 06 09
Ringveien 23, Jessheim

Følg oss på Facebook

Hos Fargerike Sletvold finner du et stort utvalg av salongtepper og andre tepper. Ønsker du å gi rommet dit nytt liv? Da er salongtepper en enkel og lettvint løsning.

Hos Fargerike Sletvold finner du et stort utvalg av salongtepper og andre tepper. Ønsker du å gi rommet dit nytt liv? Da er salongtepper en enkel og lettvint løsning. Vi har salongtepper i stilige design både med og uten mønster. Om du er usikker på hvilke salongtepper du trenger, står våre interiørkonsulenter klare til å hjelpe deg. Fordelene med tepper er mange. Generelt har tepper gode egenskaper i forhold til inneklima, da de blant annet minsker mengden av svevestøv og dessuten virker støydempende. Med vår store erfaring innen interiør er vi sikre på, at du finner akkurat det du trenger blant våre mange salongtepper og andre tepper.

Heldekkende tepper

I tillegg til salongtepper er heldekkende teppe er et godt alternativ som gulvbelegg. Det er mykt, lunt og behagelig, det er sklisikkert og støydempende. Stikk i strid med hva mange tror gir det et sunt inneklima. Tepper binder støv slik at det ikke virvler rundt i luften. Teppene leveres på rull og kan legges selv.

Kvalitetsforskjeller på salongtepper og heldekkende tepper

Det er store kvalitetsforskjeller både på salongtepper og heldekkende tepper, så unngå de billigste variantene. Lyse tepper gjør rommet stort og luftig, men bør legges i rom med lite trafikk. Fargesterke tepper er en fin måte å fornye et minimalistisk rom.