Åpningstid:

  • Man-fre: 09.00 - 18.00
  • Torsdag: 09.00 - 19.00
  • Lørdag: 09.00 - 16.00

Kontakt informasjon:

63 97 06 09
Ringveien 23, Jessheim

Følg oss på Facebook

Vinyl er det rimeligste alternativet, og også det mest slitesterke. Belegg av vinyl har hatt et mindre bra rykte, men er på full fart tilbake. Vinyl gir deg flere kreative muligheter med farge og mønster enn noe annet gulv.
Vinylbelegg har tradisjonelt vært laget i imitasjoner av naturmaterialer som stein eller tre. Nye produksjonsteknikker gjør at vinylbelegg i dag er mye mer naturtro enn tidligere generasjoner av vinylbelegg. Gulv av vinyl behøver imidlertid ikke etterligne andre materialer, det er et meget bra produkt i seg selv!

Flere valgmuligheter med vinylbelegg enn noe annet gulv

Vinylbelegg gjør deg i stand til å være mer kreativ med gulvet ditt enn noe annet materiale. Vinylbelegg kan leveres i alle tenkelige mønster og farger helt etter dine egne valg. Vinylbelegg kan leveres på rull, i staver eller kvadrater.

Vinylbelegg er helt vedlikeholdsfritt

Et vinylbelegg behøver ikke noe vedlikehold bortsett fra renhold. Vinylbelegg kan også brukes som underlag for nye gulv. Ta kontakt med oss i dag for et godt tilbud på vinylbelegg

Våre leverandører:

Tarkett

Fargerike Sletvold fører parkett fra den verdenskjente leverandøren Tarkett. Tarkett er en av verdens største gulvprodusenter, og har laget Tarkett-gulv helt siden 1880-tallet. Tarkett har i dag et enormt produktspekter og produserer gulv av parkett, laminat og vinyl samt spesielle våtromsprodukter. Gjennom svært lang tid har Tarkett og Gerflor bevist at de leverer førsteklasses gulv. Velger du Tarkett eller Gerflor er du sikret den beste kvalitet.

Forbo

Intag

Gerfloor

Polyflor