Åpningstid:

  • Man-fre: 09.00 - 18.00
  • Torsdag: 09.00 - 19.00
  • Lørdag: 09.00 - 16.00

Kontakt informasjon:

63 97 06 09
Ringveien 23, Jessheim

Følg oss på Facebook

Baron

Baron er Fargerikes egen serie med utvendige produkter for behandling av trefasader, paneler og terrasser. Baron er laget med de største krav til beskyttelse og brukervennlighet.
Sortimentet består av Baron Ultra, en unik langtidsbevarende maling. Baron Oljebeis, Baron Oljedekkbeis og Baron Oljemaling.

Til nytt eller bart treverk før maling eller beising er vår Baron Tregrunning V et svært godt alternativ å begynne med før videre behandling.

Til behandling av nye eller eldre treterrasser, anbefaler vi våre spesialprodukter: Baron Terrasserens, Baron Terrasseolje eller Baron Terrassebeis. Felles for alle våre Baron-produkter er et ferdig resultat som bevarer glansen og et pent utseende lenge.

Baronesse

Baronesse er Fargerikes egen serie med malingsprodukter for innendørs bruk.


Baronesse Takmaling

Baronesse Takmaling er en helmatt akryllateksmaling som hefter godt til underlaget.

Egenskaper

Baronesse er lett å påføre, har lang åpen tid og dekker godt samt gir helmatte skjoldfrie tak. Påføres med rull eller pensel. Kan også trykksprøytes. Baronesse er vanntynnbar, lukter lite og redskapen rengjøres med vann.

Bruksområde

Innendørs i tak av bygningsplater, puss, betong, sandsparkel, maskinpapir m.m.
Også på tidligere malte flater etter vask med grovrengjøringsmiddel eller nedmatting med slipepapir.


 

Baronesse Veggmaling

Baronesse Veggmaling er en løsemiddelfri og akrylbasert interiørmaling for innvendig bruk på vegger og tak. Baronesse veggmaling kan brukes på bygningsplater, puss, betong, sandsparkel, glassfibervev og så videre. Lett å påføre ved hjelp av pensel, rulle, eller sprøyte.
Egenskaper Gir et silkematt og pent resultat. Er lett å påføre, tørker hurtig, og gir en flate med høy slitestyrke. Er vanntynnbar og lukter lite. Redskapen skal rengjøres i vann.

Bruksområde

Innendørs til vegger og tak i tørre rom. På underlag som tidligere malte flater, bygningsplater, puss, betong, sandsparkel, glassfibervev m.m. Overmalbar etter vask med grovrengjøringsmiddel.


Baronesse Tre & Panel 25

Baronesse Tre & Panel er en halvblank alkyd/oljemaling som hefter godt til underlaget. Lett å påføre, har god dekkevne og gir en jevn overflate. Kan påføres med pensel eller rull.

Egenskaper

Baronesse Tre & Panel er spesielt tilpasset brukerne med sine gode påføringsegenskaper og åpentid. Meget god dekkevne. Gir et pent, jevnt sluttresultat også med pensel. Høy slitestyrke og god vaskbarhet.

 

Bruksområde

Baronesse Tre & Panel er tilpasset innendørs bruk på paneler, listverk, dører, vinduer, karmer, møbler og interiør i tre og laminat. Baronesse Tre & Panel er velegnet til tidligere malte flater etter nedmatting med slipepapir eller vask med grovrengjøringsmiddel.


Baronesse Tre & Panel 25 V

Baronesse Tre & Panel 25 V er en vanntynnet akrylbasert interiørmaling til bruk på skap, innredning, dører, vinduer, karmer, listverk m.m. Baronesse Tre & Panel er velegnet der en glatt flate er ønskelig.