Åpningstid:

  • Man-fre: 09.00 - 18.00
  • Torsdag: 09.00 - 19.00
  • Lørdag: 09.00 - 16.00

Kontakt informasjon:

63 97 06 09
Ringveien 23, Jessheim

Følg oss på Facebook

Hos oss finner du et stort utvalg av maling og beis fra Jotun og andre produsenter. Rett maling kan være vanskelig å velge, og derfor står våre kompetente interiørkonsulenter klar til å hjelpe deg. Vi har maling til både inne og ute.
Hos oss finner du et stort utvalg av maling og beis fra Jotun og andre produsenter. Rett maling kan være vanskelig å velge, og derfor står våre kompetente interiørkonsulenter klar til å hjelpe deg. Vi har maling til både inne og ute. Baron Ultra er vår beste utendørs maling. Det er maling som fester bra på nytt treverk og gammelt treverk, og som er veldig enkel å påføre med pensel takket være den gode dekkevnen. Det beste er at den har inntil 12 års holdbarhet. Samme gjør seg gjeldende for Baronesse som er beregnet på innendørs bruk. I vår butikk kan du se alle de flotte fargevariantene av maling.
Vår malingsavdeling kan tilby norges største utvalg av store fargeprøver, noe som gjør det enklere å finne den rette fargen. Vi gleder oss til ditt besøk.
 

Maling inne

Med maling kan du omskape hjemmet ditt. Ved å velge farger med kulørtonelikhet (ton-i-ton-farger), oppnår du en enkel og vakker fargesetting. Ta utgangspunkt i en grunnfarge og bygg videre på dette temaet.

Når du setter sammen farger med svakt kulørte nyanser mot sterkere, eller spiller på mellomtonene, blir det ikke kjedelig. Med "ton-i-ton" kan du også manipulere rommets form: de lyse nyansene forstørrer rommet, de mørke forminsker. Sterke farger fanger oppmerksomheten, svakere nyanser avleder den. Skap din egen stil!
 

Maling ute

Skal du male og vedlikeholde huset utvendig kan du være trygg når du handler hos Fargerike. Vi har bare de mest anerkjente merkevarene på maling som Baron, Drygolin, Trebitt, Visir, Optimal og Tyrilin.

Verktøy fra Jordan gjør jobben lettere og sikrer deg et perfekt resultat. Husk at i forhold til arbeidsinnsatsen er maling, beis og verktøy den minste kostnaden ved jobben. Skal du male eller beise huset er kun det beste godt nok.