Åpningstid:

  • Man-fre: 09.00 - 18.00
  • Torsdag: 09.00 - 19.00
  • Lørdag: 09.00 - 16.00

Kontakt informasjon:

63 97 06 09
Ringveien 23, Jessheim

Følg oss på Facebook

Vi har utviklet vårt servicekonsept for å hjelpe deg best mulig. Vårt team av profesjonelle interiørkonsulenter står klar til å assistere og veilede dersom du har spørsmål og trenger råd om oppussing eller annet. Også når det gjelder leie av utstyr. Vi har dessuten prisgaranti som sikrer deg de laveste prisene. Nedenfor kan du se detaljene i vårt omfattende servicekonsept, og finne ut hvordan våre interiørkonsulenter kan dekke akkurat dine behov – også når det gjelder komplett oppussing.


Faglig veiledning

Omfatter råd fra interiørkonsulenter om alt fra hvilke produkter du skal bruke og hvordan dette skal gjøres. Du kan være trygg på at hos Sletvold får du faglig veiledning av kvalitetsbevisste interiørkonsulenter.

Leie av utstyr

Du kan leie profesjonelt utstyr, som tapetbord, tapetfjernemaskin, tepperensere, olje/poleringsmaskin og teppeskrellmaskiner for en billig penge. Leie av utstyr er en enkel prosess hos oss.

Kvalitetsprodukter

Anerkjente merkevareleverandører innebærer trygghet og et godt resultat for deg.

Konsulenthjelp

Vi hjelper deg så gjerne om du skulle stå fast i din oppussing. I tilegg kan våre interiørkonsulenter også komme hjem for å veilede, slik at du får rette produkter og rette farger i ditt hjem.

Utlån av prøver

Står du midt i en oppussing? Hos oss får du låne prøver og tapetbøker med deg hjem.

Prisgaranti

På laminat og parkett har vi prisgaranti.


Håndverkertjenester

Hos Sletvold Håndverk kan du få jobben gjort. Vi har gulvleggere, tapetserere, parkett og laminat leggere, gulvsliping og større malingsoppdrag. I tillegg har vi egen systue som ordner dine gardiner.


Måltaking søm og montering

Skulle du ønske det kan vi også ta oss av hele arbeidet. Profesjonell systue står til din disposisjon, og hvis ønskelig tar vi oss av måltaking og monteringen av gardinene også.