Åpningstid:

  • Man-fre: 09.00 - 18.00
  • Torsdag: 09.00 - 19.00
  • Lørdag: 09.00 - 16.00

Kontakt informasjon:

63 97 06 09
Ringveien 23, Jessheim

Følg oss på Facebook

 

Velkommen til Fargerike


Maling, tapet, parkett m.m.

Hos Fargerike Sletvold finner du et stort utvalg innen maling, tapet, parkett, salongtepper, gardiner, solskjerming, vegg til vegg tepper og gulvbelegg. Uten kvalitetsprodukter hjelper det ikke om du er den beste håndverkeren på området, og derfor fører vi kun maling, parkett og tapet fra kvalitetsprodusenter.

Er du usikker på hvilken maling du skal velge? Eller kanskje du ikke har klistret opp tapet eller lagt parkett før? Vi tilbyr gjerne vår kompetanse dersom du ønsker rådgivning om oppussing. Kanskje har du ikke tid til å pusse opp selv? I så fall har vi en kompetent gjeng med håndverkere som gjerne gjør arbeidet for deg.

I menyen til venstre kan du enkelt finne hva vi tilbyr av maling, parkett, tapet, solskjerming og andre oppussingsprodukter. Vi tilbyr også utleie av maskiner, dersom dette er ønskelig.

Maling med flott finish

Hos oss finner du et stort utvalg av maling og beis fra Jotun og andre produsenter. Rett maling kan være vanskelig å velge, og derfor står våre kompetente interiørkonsulenter klar til å hjelpe deg. Vi har maling til både inne og ute.

mer

Gulv – ett av landets største utvalg

Er du i gang med oppussing og trenger nytt gulv? Da kan vi glede deg med Norges største utvalg av produkter innen gulv med alt av parkett, Tarkett, laminat, kork og gulvbelegg til privat og offentlig miljø. Vi ordner gjerne med å få jobben utført om ønskelig.

mer

Tips og Råd

Fargerike Sletvoll har rik erfaring med dyktige ansatte. Vår kunnskap kan hjelpe deg som kunde til å fatte gode valg gjennom en faglig veiledning. Her kommer det konkrete tips og råd til deg som kunde hos Fargerike Sletvoll

mer

Totalkunde

Som totalkunde hos oss vil du oppleve hvor lettvint det kan være å pusse opp. Ikke bare dersom du ønsker gode tilbud, men også hvis du trenger hjelp fra vårt team av kompetente interiørkonsulenter. Skal du bygge nytt eller ha en komplett oppussing, er totalkunde noe for deg.

mer