Åpningstid:

  • Man-fre: 09.00 - 18.00
  • Torsdag: 09.00 - 19.00
  • Lørdag: 09.00 - 16.00

Kontakt informasjon:

63 97 06 09
Ringveien 23, Jessheim

Følg oss på Facebook

Ser du etter tapet? Vi har stilig tapet i butikken vår fra to av de fremste produsentene innen tapet. Tapet har igjen blitt veldig populært, og våre interiørkonsulenter står klar til å hjelpe deg med å velge den rette tapet.

Tapet er ypperlig til å skape positiv forandring i interiøret. Vi har stort utvalg av tapet i butikken vår fra to av de fremste produsentene innen tapet. Tapet har igjen blitt veldig populært.Derfor står våre interiørkonsulenter klare til å hjelpe deg med å velge rett tapet. Borge og Storeys produserer noe av det beste innen tapet, og derfor utgjør det en naturlig del av vårt brede sortiment. Til enhver tid har vi det nyeste og mest tidsriktige innen tapet.

Dersom du ser etter gardiner og annen solskjerming, kan vi hjelpe deg med det og. Vi har gardiner og solavskjerming i en rekke varianter. Besøk vår butikk og la våre kompetente interiørkonsulenter hjelpe deg i valget av gardiner eller annen solavskjerming.
 

Tapet

Med tapet kan du trylle og omskape et rom til å få en helt ny atmosfære og stil. Et tapet kan gi rommet ditt farge, mønster, struktur og stil. Tapeter finnes i mange forskjellige former, farger og mønster. Fargerike er markedsleder og størst på tapet i Norge.

Fargerike har det du trenger. Ta en tur til en av våre butikker og se igjennom
kolleksjonsbøkene. Du vil garantert finne noen du liker! Vi har også alle tingene
du trenger for å få jobben gjort.

Våre leverandører:


Borge


Storeys

Green Apple

Intag

Mr Perswall

Astex

Eijffinger


For nyttig informasjon om tapetsering: www.ifi.no